Plåtslageri i Uppsala

Vi på Niemi Plåt & Bygg har över 10 års erfarenhet inom plåtslageri. Detta är en av våra specialiteter och bland de arbeten som vi utför finns bland annat bandtäckning, fönsterbleck, dropplister, hängrännor, stuprör, krönplåtar och så vidare. Alla våra plåtslagare är yrkesskickliga och innehar yrkesbevis. Har du behov av plåtslageri för ditt tak, eller fasad är det oss du ska kontakta.

Vi arbetar med moderna maskiner i en modern plåtverkstad vilket gör att vårt jobb blir mycket effektiv och snabbt utfört så väl som att det blir professionellt. Vi kan klippa, bocka och tillverka olika detaljer för fönster och tak så väl som stuprör och hängränna. Du får därmed både vackra så väl som hållbara produkter.

Inom vårt plåtslageri finns det även en liten del med smide. Det innebär att vi utför smidesarbeten av mindre art för dina behov.

Vi vill ständigt öka på vår arbetsstyrka och söker därför plåtslagare och plåtlärlingar. Om du är intresserad av detta, tveka inte att kontakta oss. Du får lära dig ett yrke som du kan komma långt med!

Du som har behov av en plåtslagare för att få ett eller flera arbeten utförda är även du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Exempel på arbeten