Byggnation i Uppsala

Niemi Plåt & Bygg har över 10 års erfarenhet inom byggnation av olika slag. Vi tar emot alla typer av jobb, oavsett om det är av mindre karaktär eller totalentreprenad. Anlitar du oss för att göra hela jobbet, så har vi ett samarbete med underentreprenörer, vilket förenklar det hela för din del. Vi kan därmed utföra dels jobb inom renoveringar, nybyggnationer, papptak, tegeltak, utbyggnader och altaner eftersom vi har snickare med yrkesbevis, samt att vi även kan ta in underentreprenörer som rör jobb inom rörmokeri, el, vent, plattsättning, mattläggning och måleri. För din del innebär det att du slipper anlita flera företag, det räcker med oss!

Vi på Niemi Plåt & Bygg arbetar med effektiva, moderna verktyg. Anlitar du oss så får du ett team som jobbar snabbt, men professionellt. Våra snickare är duktiga på det de gör liksom våra underentreprenörer är. Vi kan jobba med små projekt så väl som stora.

Vi utökar ständigt vår arbetsstyrka och söker efter snickare och snickarlärlingar. Om du vill utvecklas och samarbeta med ett bra team, så är du välkommen att kontakta oss.

Om du har en renovering eller en nybyggnation som behöver utföras och vill ha ett bra resultat, så är du välkommen att kontakta oss med en förfrågan.


Tätskikt

Vem säger att låglutade tak inte håller tätt? Med vår expertis inom tätskikt säkrar vi just ditt tak mot fukt och skador. Låt inte husdrömmen eller renoviringsprojektet stoppas av osäkerheten kring sluttningen på ditt tak. Kontakta oss i dag för konsultation och offertförslag.

Kontakta oss

Exempel på arbeten